• 32_MPID_2_Cor_Boers_NL_Eye_gebouw (Kopie).jpg
 • 36_CPID_3_Laurie_Campbell_IR_Dance_with_delight (Kopie).jpg
 • 39_MPID_2_Tejo_Coen_BE_Freestyle (Kopie).jpg
 • 45_CPID_3_Jean_Van_Coillie_BE_Paring_ijsvogels (Kopie).jpg
 • 45_MPID_4_Jean_Van_Coillie_BE_Rusten (Kopie).jpg
 • 45_PTD_2_Jean_Van_Coillie_BE_Crematie (Kopie).jpg
 • 87_CPID_1_Rubby_Adhisuria_ID_Brisk_music (Kopie).jpg
 • 97_PTD_1_Hai_Vu_VN_Ruong_bac_thang_mu_cang_chai (Kopie).jpg
 • 98_CPID_4_Ahmed_Mohamed_Hassan_QA_Blue_fingers (Kopie).jpg
 • 98_MPID_3_Ahmed_Mohamed_Hassan_QA_Five_fingers_bw (Kopie).jpg
 • 138_CPID_2_Ovi_D_Pop_RO_In_uterus_02 (Kopie).jpg
 • 149_PTD_3_Willem_Halbach_NL_Passant_6 (Kopie).jpg
 • 156_PTD_3_Andreas_Kosasih_ID_Stairway_to_heaven (Kopie).jpg
 • 161_PTD_3_Tirta_Widjaya_ID_Kecak_dance_tanah_lot (Kopie).jpg
 • 164_CPID_2_Sally_Widjaja_ID_Nadia_with_her_flying_dress (Kopie).jpg
 • 168_CPID_3_Lita_Legowo_ID_No_more_steps_to_climb (Kopie).jpg
 • 169_PTD_1_Hermandari_Kartowisastro_ID_Kecak__dance_bali (Kopie).jpg
 • 170_PTD_1_Markus_Gunawan_ID_Holy_festival_at_mathura (Kopie).jpg
 • 171_PTD_2_Mieke_Suharini_ID_Balloons_fly_over_temples (Kopie).jpg
 • 172_PTD_2_Herini_Soebari_ID_Mu_cang_chai_rice_terrace (Kopie).jpg

Fotoclub Heerhugowaard

Op 3 november 1972 is door enkele enthousiaste mensen Fotoclub Heerhugowaard opgericht.
Inmiddels is onze club uitgegroeid tot een brede regionale fotoclub met leden uit de wijde omtrek van Heerhugowaard. Daardoor heeft de fotoclub een landelijke uitstraling gekregen welke uitmondt in het uitnodigen van andere clubs om hun eigen werk tepresenteren, en als tegenprestatie brengen wij dan een tegenbezoek aan hen. Eveneens worden gastsprekers uit het land uitgenodigd die hun (vaak internationaal bekroonde) werk komen presenteren. 

www.fotoclubheerhugowaard.nl

image001
logo dijk en waard 

De Fotobond

De Bond voor Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen (BNAFV), kortweg genoemd de Fotobond, is een landelijk samenwerkingsverband van amateur- ofvrijetijdsfotografen,opgericht in 1922. De leden bestaan uit (amateur) fotoclubs en individueleleden met een persoonlijk lidmaatschap. De Fotobond heeft circa 6.400 leden, waarvan 5.800 in 280 fotoclubs en 600 rechtstreekse (persoonlijke) leden.We zijn de Fotobond, die dit jaar 100 jaar bestaaten daarmee ook bij ons “aanhaakt”, zeer erkentelijk voor de subsidie die zij ons mede dankzij het jubileum budget van de Regio Noordwest hebben verstrekt. Dit komt van de landelijke Fotobond, de afdelingen Noord-Holland Noord, Kennemerland en Amsterdam, en het Wertheimer Fonds. Mede daardoor kunnen we van dit festival een weekend maken waarbij voor iedereen wat wils is!

https://fotobond.nl

NCVVF Fotobond 100 jaar logo klein 5cm

 

De Afdeling Noord-Holland-Noord van de Fotobond

Deze afdeling wordt gevormd door fotoclubs in de regio Noord-Holland Noord.
Klik hier voor een overzicht van de aangesloten fotoclubs.We werken al jaren samen met de Afdeling Noord Holland Noord van de Fotobond. Altijd een zeer prettige samenwerking!
Ook dit jaar steunen zij ons weer met een bijdrage waardoor we ons festival vorm kunnen geven

https://fotobond.nl/afdelingen/afdeling-08-noord-holland-noord/

NCVVF Fotobond 100 jaar afdeling Noord Holland Noord

 

Jubileumcommissie Afdelingen NHN – Kennemerland – Amsterdam (Regio Noordwest)

Voor dit jaar werken we samen met deze drie afdelingen van de Fotobond. Zie ook de pagina met links

NCVVF_Fotobond_100_jaar_afdeling_Kennemerland.jpgNCVVF Fotobond 100 jaar afdeling Amsterdam 

 

Cool Kunst en Cultuur

Ook dit jaar zijn zij weer onze partner in het faciliteren van ons fotofestival. Hét theater, centrum voor muziek-, theater- & kunstlessen, en podium voor events in het hart van Noord-Holland. 

https://www.coolkunstencultuur.nl

Cool

 

Transcontinenta

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht. Het heeft vestigingen in Duitsland, Nederlanden het Verenigd Koninkrijk. Met onze passie distribueren wij bekende merken op het gebied vanfotografie, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Alle benodigde business disciplines zijnbij Transcontinenta in huis. Onze medewerkers beschikken over de noodzakelijke kennis enjarenlange ervaring. Met toegewijde professionals verdeeld over sales, marketing, product management,finance, administratie, logistiek en service zijn we persoonlijk betrokken bij het succes van onze klanten.Met veel plezier en enthousiasme zijn de meeste medewerkers al een lange tijd in dienst bijTranscontinenta. Een goede collega is het halve werk. De open en informele sfeer is tekenend vooreen modern bedrijf als Transcontinenta. Dit zorgt er bovendien voor dat alle medewerkers nuchter,eerlijk en betrokken blijven bij wat ze doen. Onze passie voor beeld delen we graag met iedereen.

https://www.transcontinenta.nl

Transcontinenta logo

 

Cameraland

Dit jaar mogen we ook Cameraland aan onze sponsoren en partners toevoegen. Cameraland is een camerawinkel gevestigd in Alkmaar, beter bekend als dé snoepwinkelvoor fotografen en videografen van ieder niveau. Je vindt bij hen van alles op het gebiedvan fotografie en videografie, zowel in de winkel als in de webshop. Bovendien hebbenze de kennis en kunde om je hier perfect over te adviseren. Zij vinden hun winkel demooiste winkel van Nederland, maar neem gerust een kijkje en oordeel zelf.

https://www.cameraland.nl

Cameraland logo

 

Het Moment Design Collectief

Het Moment Design Collectief is een netwerk van professionele fotografen die zich hebben gespecialiseerd in Moment Design fotografie.Het MDC helpt je bij het kiezen van een fotograaf die kwaliteit biedt. Fotografen aangesloten zijn bij het Moment Design Collectief zijn gegarandeerd deskundig en betrouwbaar.

https://momentdesigncollectief.nl

 

moment design collectie logo 

 

Bibliotheek Kennemerland – vestiging Heerhugowaard Parelhof

Dit jaar mogen wij exposeren en een presentatie geven bij de bibliotheek.De expositie is te zien van 5 t/m 26 maart a.s. en op 12 maart a.s. zal er een lezing gegeven worden door 3 van onze clubleden met als thema “Zwart-wit-grijs” en hoe kom je van een idee tot een foto(serie) ? De bibliotheek is een daadkrachtige, toekomstgerichte en verbindende organisatie. Wij leveren in samenwerking met onze partners een bijdrage aan het zelfstandig functioneren van mensen tot goed geïnformeerde en ontwikkelde burgers opdat zij bewust, kritisch en actief mee kunnen doen in de samenleving.

https://www.bibliotheekkennemerwaard.nl

 

logo bibliotheek Kennemerwaard 

Bruna

Tijdens dit fotofestival wordt er door de Fotoclub Heerhugowaard een fotowedstrijd georganiseerd voor de inwoners van de gemeente Dijk en Waard en een speurtocht voor de kinderen in de winkelcentra Middenwaard en Broekerveiling. Bruna in Middenwaard heeft als prijs beschikbaar gesteld dat de 4 hoogst geëindigde foto’s van de fotowedstrijd gebruikt zullen worden voor een ansichtkaart met “Groeten uit Dijk en Waard”.Tevens zal daar een doos staan van 5 tot 19 maart a.s. om de speurtochtformulieren in te leveren.De Bruna boekhandel met de persoonlijke benadering in het grootste overdekte winkelcentrum in de Kop van Noord Holland! Zie voor verdere informatie:

https://www.bruna.nl

Bruna logo 300x169 

Hubo

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart staat er een houten fotobox waar iedereen een foto van zichzelf kan laten maken.Door Hubo is een groot deel van het hout gesponsord dat voor deze box benodigd is!Hubo is als franchise organisatie al 55 jaar een begrip onder doe-het-zelvers. Wat je nu kent als één van de grootste en meest betrouwbare doe-het-zelf ketens ontstond al in 1933, destijds als een kleine houthandel in Utrecht. Onder de naam Houthandel Utrecht wierf Hubo al snel bekendheid met zijn handige maak-het-zelf producten. Al snel kwamen er steeds meer locaties waar Hubo te vinden was. Je kunt terecht bij 190 winkels door heel Nederland. Elk filiaal behoort tot een zelfstandige ondernemer die je persoonlijk benadert en je zo goed mogelijk helpt met de door jou te verrichten klussen.

https://www.hubo.nl/heerhugowaard

Hubo logo 2x

Fromagerie

Natuurlijk willen we de sprekers ook nog iets lekkers meegeven… dat wordt gedeeltelijk gesponsord door de Fromagerie! Willem is in 1975 begonnen met de kaaswinkel, tegelijk met de opening van het winkelcentrum. Middenwaard was toen nog heel erg klein, er zaten een stuk of 25 winkels zoals juwelier Schouten en de slager die er beide nog steeds zitten. Hij is nog altijd mede-eigenaar en ziet de winkel als zijn grote hobby! Kelly werkte vanaf haar 16e in de winkel op de zaterdag, toen zij haar interieuropleiding had afgerond en daar een eigen bedrijf in had gehad, bleef het enthousiasme groter in de winkel. Op haar 24e werd ze mede-eigenaar van De Fromagerie en daar is ze nog steeds heel erg blij mee!

https://www.defromagerieheerhugowaard.nl

defromangerie 200x200 

 

 

Maandag

Maandag® is dé detacheerder in de publieke sector. Al meer dan 30 jaar houden wij de publieke sector scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen. Dat doen we met meer dan 4.000 professionals die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. En sponsor van ons mooie evenement Tribute to Colour.

www.maandag.nl

maandag 

Dagbesteding ReproDagbesteding Repro


Repro heeft ons prachtige drukwerk tegen een mooie prijs verzorgd !!
Op Eikenhout 344-357 vind je een verzameling creatieve werkplaatsen. De Repro is een kleine copyshop waar bewoners van terrein Noorderhaven mooi en professioneel drukwerk leveren. In de kaarsenmakerij maken deelnemers trendy kaarsen in alle mogelijke kleuren. Op De Werkvloer worden producten van gerecyclede materialen gemaakt en verkocht.


https://www.sheerenloo.nl/in-de-buurt/repro-noorderhaven

Repro logo definitief vierkant 

EP: Beerepoot

 

EP:Beerepoot uit Broek op Langedijk stelt een 55" LED TV beschikbaar voor de digitale expositie van de foto's met als thema: 'mattenklopper'. EP:Beerepoot is dé elektronica beleving van Noord-Holland. U kunt bij hen o.a. terecht voor het kopen van uw wasmachine, droger, koelkast, TV, laptop of tablet in de omgeving van Hoorn, Schagen, Volendam, Bovenkarspel, Wervershoof, Broek op Langedijk. Ook voor al uw vragen over service en reparatie kunt u bij hen terecht.


https://www.epbeerepoot.nl/winkels/broek-op-langedijk

Logo EP Beerepoot FC